Skip to Content

Nieuwe Poster en Gevelbord

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Onze nieuwe poster en gevelbord, te gebruiken wanneer we ‘tussen tentoonstellingen’ zitten; weer een glorieus ontwerp van Piet Schreuders.

 

ZOMER EXPO!!!

Carol van Dyk, zangeres van de Indierock band Bettie Serveert poseert voor haar zelfgemaakte Tom Boy-jurkje dat ze het hele afgelopen seizoen heeft gedragen tijdens de tour en in de clip ‘Lovesick’. Bettie Serveert brak in 1992 met haar eerste CD ‘Palomine’ meteen internationaal door en maakt dus al meer dan 25 jaar muziek, o.a. voor de GDI-productie CREATURE FROM UNDER THE BRIDGE (2016). Drie van de bandleden bezochten afgelopen vrijdag het GDI om de Bettie-expositie te zien en te genieten van de twee uur durende compilatiefilm die GDI-vrijwilliger Andre den Hartigh gemaakt heeft.
De documentaire zal op vrijdag 28 juli en op vrijdag 4 augustus, allebei om 20.00 vertoond worden in het GDI. Kaartjes kosten E 7.50, reserveringen via egbertbarten@donaldsoninstituut.nl. De tentoonstelling is nog tot en met 9 augustus op maandag- en woensdag (dus NIET op zaterdag)middag van 14-17.00 te zien. (Foto GDI-vrijwilliger en Bettiefan Rob van Dijk)

Film verzamelen in Nederland

Vanaf 9 december:

 

Het GDI is gesloten tussen Kerst en Oud en Nieuw tot 3 januari.